English instructors Monthly subscription Experience with expats Personal diet plans Flexible breaks Free parking

Voedingsadvies

Voedingsadvies voor expats

Als je bepaalde fitnessdoelstellingen voor ogen hebt, dan is een gezonde voeding net zo belangrijk als sporten. Wil jij als expat aan je gewicht werken terwijl je in Nederland verblijft? Wij verzorgen voedingsadvies voor expats! Daarbij houden we ook rekening met jouw cultuur. Ben je niet bekend met de Hollandse keuken? Of kun jij niet alles eten vanwege jouw geloofs- en levensovertuigingen? Wij vinden een persoonlijke aanpak zeer belangrijk en passen het voedingsadvies aan op jouw wensen en cultuur. Uiteraard kunnen we jouw voedingsplan ook in het Engels opstellen.

Voedingsadvies op basis van jouw lichaam en doelen

Bij voedingsadvies voor expats houden we veel rekening met jouw persoonlijke voorkeuren, cultuur en levensstijl. Daarnaast wordt het voedingsadvies samengesteld op basis van jouw lichaamssamenstelling, levensstijl en doelstellingen. Zo helpen we je om op een gezonde manier af te vallen. Wij werken niet met crashdiëten, om het zogenaamde jojo-effect te voorkomen. In plaats daarvan helpen we je om duurzame resultaten te behalen door middel van een gezond voedingsplan.

SCHRIJF JE IN BIJ PERSONAL TRAINER FOR EXPATS!

Dé specialist in voedingsadvies voor expats

Ben jij als expat tijdelijk werkzaam in Nederland? Dan kan een taalbarrière het lastiger maken om voedingsadvies in te winnen. Bovendien ben je het wellicht gewend om totaal andere voedingsmiddelen tot je te eten. Dat zorgt ervoor dat je niet bij iedere voedingsadviseur in Nederland terechtkunt. Wij geven voedingsadvies aan expats en zijn bekend met diverse culturen. Indien je niet alles mag, kunt of wilt eten, houden we hier ook nadrukkelijk rekening mee. Zo kun je ook tijdens je verblijf in Nederland op je voeding blijven letten.

In combinatie met personal training voor expats

Als expat kun je bij ons terecht als je graag voedingsadvies krijgt. Voor een gezonde levensstijl is het belangrijk om ook voldoende te bewegen. Ook hierbij kunnen wij je de nodige begeleiding bieden. Zo verzorgen we onder meer personal training voor expats. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om duo-training bij ons te volgen, samen met een partner, vriend of collega. Heb je geen fitness buddy, maar zou je dit wel graag willen? Geef dit dan aan ons door en wij helpen je met zoeken! Ook verzorgen we in onze sportschool regelmatig Engelstalige trainingen voor kleine groepjes waar je aan kunt deelnemen.

KIES JOUW PAKKET

BASIS ANALYSE

€85,-

– Analyse van de lichaamssamenstelling: Wat is je spier, vet, vocht-massa en middelomtrek?

– Kom erachter hoeveel energie je op verschillende dagen nodig hebt en wat je mag innemen zodat je aan jouw doelstelling zal werken.

– Ontvang een uitgewerkt, persoonlijk voedingsplan.

BASIS ADVIES

€150,-

– Basis analyse + 2 vervolg afspraken (van elk 30 min) waarin we een persoonlijk voorbeeld menu gaan maken en verschillende meetmomenten gaan invoeren. Zo kunnen we het advies, indien nodig, blijven bijschaven en ga ik je zo veel mogelijk leren over de trucjes die het proces versnellen.

VERVOLG CONSULTEN

Prijzen

60 min: €55,-

30 min: €35,-

Vrijblijvende afspraak: Mail of bel voor een vrijblijvende afspraak:

[email protected]

06-57198537

Betrokken, effectief en ideaal voor expats!

In onze sportschool zijn we betrokken en werken we met de meest effectieve methodes. Wij helpen je om je voeding, lifestyle en sportactiviteiten goed op elkaar af te stemmen. Onze sportschool is gevestigd in Eindhoven en eenvoudig te bereiken. Je kunt tot 2 uur gratis parkeren op het nabijgelegen parkeerterrein. Er bevindt zich bovendien een toko op 100 meter afstand van de sportschool. Wil jij koken met voedingsmiddelen die je niet in de Nederlandse supermarkt vindt? Dan kun je een bezoek aan onze sportschool combineren met het doen van je boodschappen!

Neem contact op bij interesse

Krijg je als expat graag voedingsadvies van iemand die rekening houdt met jouw cultuur en de Engelse taal goed beheerst? Neem dan contact op om de mogelijkheden met ons door te nemen of om een afspraak in te plannen!

Wat klanten van ons vinden