English instructors Monthly subscription Experience with expats Personal diet plans Flexible breaks Free parking

Contact

CONTACT

Wij helpen expats bij het behalen van hun fitnessdoelstellingen. Heb jij interesse in onze dienstverlening of heb je vragen over onze werkwijze? Maak dan gebruik van ons contactformulier! We streven ernaar om dezelfde dag nog contact met je op te nemen.

Wil jij je inschrijven en lijkt het je interessant om met een (random) buddy te trainen? Vink deze optie dan aan en geef ons de dagen en tijdstippen door waarop je beschikbaar bent. Laat ons bovendien weten hoeveel ervaring je hebt en wat je doelstellingen zijn. Wij kunnen dan voor je nagaan of we een fitness buddy voor je kunnen vinden!

Meld je aan of neem contact met ons op

Nabij onze sportschool vind je een parkeerterrein waar je tot 2 uur lang gratis kunt parkeren, namelijk PSV-terrein Oost. Op 100 meter afstand van onze sportschool vind je bovendien de lokale toko, Amazing Oriental. Ben je als expat op zoek naar producten uit je thuisland die je in de Nederlandse supermarkt niet kunt krijgen? Dan kun je ervoor kiezen om voor of na het sporten nog even de toko te bezoeken!

Kies je gewenste dienst: