English instructors Monthly subscription Experience with expats Personal diet plans Flexible breaks Free parking

10-weken challenge!

Verblijf je voor je werk enkele maanden in Nederland en zou je ondertussen graag aan je fitnessdoelstellingen willen werken? Dan is onze 10-weekse challenge hiervoor de uitgelegen kans! Het doel van de challenge is om in 10 weken tijd zo fit mogelijk te worden. Dat doen we wel altijd op basis van een persoonlijk plan. Gedurende deze 10 weken bieden we je personal training, groepslessen en voedingsadvies. Begin je met de juiste instelling aan deze challenge en heb je voldoende discipline? Dan zijn wij ervan overtuigd dat je het gewenste resultaat behaalt!

Fysiek en mentaal fit worden!

Met behulp van onze challenge helpen we je om fysiek fit te worden. Omdat je beweegt, ga je bovendien ook lekker in je vel zitten. Zo helpt het sporten je ook om mentaal sterker te worden. Daarnaast biedt onze challenge je nog veel meer voordelen. Zo leer je bijvoorbeeld nieuwe mensen kennen tijdens de groepstrainingen waar je aan deelneemt. Zeker als je als expat tijdelijk in Nederland woont is ook dat mooi meegenomen!

Vooraf en na afloop een lichaamsmeting

Voordat je aan de challenge begint voeren we een lichaamsmeting uit. Hetzelfde doen we na afloop van de challenge, zodat je een goed beeld hebt van de vooruitgang die je hebt geboekt. In de tussentijd houden we je voortgang ook goed in de gaten. 

ACCEPT THE CHALLENGE!

Personal training en groepstrainingen

Als onderdeel van onze 10-weken challenge bieden we je onder meer personal training. Deze training is helemaal afgestemd op jouw doelstellingen. De personal trainingen kunnen eventueel in het Engels verzorgd worden. Gedurende de trainingen houden we uiteraard ook rekening met jouw ervaring en bijvoorbeeld met eventuele blessures. Jouw personal trainer vormt een stok achter de deur en zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft om je doelen te behalen.

Naast dat we je personal training geven kun je deelnemen aan de groepslessen. We bieden verschillende groepslessen in het Engels aan. Zo kun je samen met een kleine groep aan je balans werken, boksen of juist krachttraining beoefenen. Tijdens de groepstrainingen is er sprake van een leuke en gezellige sfeer. Zo blijven jij en de andere deelnemers elkaar motiveren om nog een keer te gaan! Ook tijdens de groepstrainingen is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding.

KIES JOUW PAKKET

BRONS

€825,-
1x per week personal training
Persoonlijk voedingsplan
Onbeperkt groepslessen
Lichaamsmeting vooraf en na afloop

ZILVER

€1295,-
2x per week personal training
Persoonlijk voedingsplan
Onbeperkt groepslessen
Lichaamsmeting vooraf en na afloop
+ Middenmeting

GOUD

€1825,-
3x per week personal training
Persoonlijk voedingsplan
Onbeperkt groepslessen
Lichaamsmeting vooraf en na afloop
+ Middenmeting
+ Smart T-shirt

Een persoonlijk voedingsplan

Kies je ervoor om deel te nemen aan onze 10-weekse challenge? Dan stellen we ook een persoonlijk voedingsplan voor je op. Hierbij houden we ook rekening met je cultuur en met je levens- en geloofsovertuigingen. Mag, kun of wil je niet alles eten? Dan passen we jouw voedingsplan hierop aan. Zo ontstaat er een voedingsplan dat je ook daadwerkelijk kunt aanhouden.

Meer weten over onze 10-weekse challenge?

Ben jij als expat in Nederland en wil je gedurende je verblijf hier een snelle transformatie doormaken? Of wil jij graag meer weten over onze 10-weekse challenge? Neem dan gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag meer over onze dienstverlening, waaronder deze unieke challenge!

Wat klanten van ons vinden